• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Başkan'ın Mesajı
Duyurular

Çanakçı Köyümüzü en iyi şekilde tanıtımını yapmak ve bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olan derneğimizin faaliyetlerine devam etmekteyiz.

Öncelikle dernek faaliyetlerimizden haberdar etmek ve köyümüzün tanıtımını daha çok insana ulaşması için www.canakciyarder.org İnternet adresini faaliyete geçirerek önemli bir attığımızı düşünüyorum.

Bilindiği gibi internet sitesinin dünya genelinde haberleşme adına ve tanıtım adına büyük bir önemi bulunmaktadır. Bu vesileyle tüm faaliyetlerimizden hem gurbetteki köylülerimize hem de bizi uzaktan ve yakından tanıyan herkesi haberdar edeceğiz.


İstanbul Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 33,9531   34,0142
EURO 37,9058   37,9740
Özlü Sözler
Derya büyüktür ama herkes kabı kadar alır
Son Ziyaretçi Yorumları
Tolga Özgan
Güzel bir paylaşım sitesi emeği geçenlere tesekkurler

hakan uslu
Emeği gecen herkese teşekkürler. Köyümüzü, köylümüzü sevelim.Bir olalım, birlik olalım.Kırıcı değil yapıcı olalım. İyi ki varsınız.

ilknur kara
tebrik ederim bu basarıda katkısı olan herkese teşekkürler


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
4. BALKAN FUTBOL TURNUVASINA KATILIYORUZ

4. Balkan FUTBOL TURNUVASINA KATILAN TAKIMLARIN BİLGİSİNE; HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI MÜSABAKA KURALLARI 1. Müsabakalarda, Futbol müsabaka talimatı, ceza yönetmeliği ve beynelmilel oyun kuralları uygulanır. 2. Takımlar en az 8, en çok 12 sporcu, 1 sorumlu personelden oluşacaktır. 3. Takımlar sahaya 1 kaleci ve 7 saha oyuncusu ile çıkacaklardır. (Yürütme Kurulu sahada mücadele edecek oyuncu sayılarında değişiklik yapabilir.) 4. Takımlar 3 oyuncu değişikliği yapabileceklerdir. 5. Müsabakalar gruplarda yapılacak olan müsabakalar sonucu puanlama sistemine göre ilk takım gruptan çıkarak finallere katılacaktır 6. Müsabakalar 2X30 dakika halinde yapılacaktır. Final müsabakalarında beraberlik halinde 5’er dakikadan oluşan 2 devrelik uzatmalara geçilir. Beraberlik bozulmayacak olursa 5’er penaltı vuruşları sonucu belirlenecek. 8. Müsabakalar sırasında çıkan her türlü anlaşmazlıkta Yürütme Kurulu tek yetkilidir. 9. ÖNEMLİ LİSANS: 2013-2014 sezonundan itibaren Futbol Lisansı vize olanlar kişiler turnuvaya katılamazlar. Tespiti durumunda takım direkt elenecektir. 10.Turnuva sorumlusunca ,HİS LİSANSI çıkarılacak.Bunun için,Turnuvaya katılan takımların takım listeleri,nüfus cüzdanı fotokopileri ve birer fotografları ile takım sorumlularınca teslim edilecek,belirtilen takım listesi dışından oyuncu kesinlikle maçlarda oynayamaz, tespit edilen takım elenir.18 yaşından büyükler oynayabilir. 11. Turnuva 1. 1000TL 2. 750 TL 3. 500 TL ÖDÜL VERİLECEKTİR. 12. Temel amacımız sporun yaygınlaştırması,saygı hoşgörü bilincinin geliştirilmesi, balkan göçmeni köy ve mah arasında akrabalık ,arkadaşlık ilişkilerinin artırılması, bağların güçlendirilmesi.


26 Mart 2016







Okunma Sayısı: 20


3.137.184.102








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Reklam
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 283
Dün: 496
Toplam: 17703

Samsun İlkadım Çanakçı Köyü

© Copyright 2024  V4.5 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi



Top